Průvodce psychologií...

Průvodce psychologií...

Anotace: malé poznámky z knihy...

píšu si do kapsy
popisy
o agresivitě a vzpurnosti
teoretické základy a stupňování nenávisti
vstup do nepřátelství
nechutenství...

při studiu vědomí
v protikladu k nevědomí
jistě získám cenné rady
a přitom snad zůstanu při vědomí...

jsou mysl a tělo rozpolceny?
a jestliže ano
co lepšího si nechám...

je poznání poznatelné?
a jestliže ne
jak to poznám...

teorie lidského chování
mi v uších zní
proč jsou jedni báječní
a druzí k nakopnutí...

všichni jsou přeci
v zásadě slušní...

věřím že
jednoho dne
se mi to potvrdí...

nějakou novou psychoterapií...
Autor enigman, 18.02.2009
Přečteno 295x
Tipy 35
Poslední tipující: shakespeares, drsnosrstej kokršpaněl, její alter ego, Holis, střelkyně1, Churry, fab four, voedor, René Vulkán, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poznáš to...neboj...všechno...

26.08.2009 13:55:00 | shakespeares

Já jsem šťastný, jen asi pětkrát denně mě někdo naštve!
Jinak v pohodě. Taky filozofie.

18.02.2009 13:51:00 | Zasr. romantik

Sigi Freud by se divil..

18.02.2009 13:37:00 | Mbonita

Zajímavá přednáška s otazníky... dám se do přemýšlení :o)

18.02.2009 11:26:00 | labuť

A všichni chtějí být šťastní, jenže skoro nikdo není, proto se chováme jak bestie...

18.02.2009 11:25:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí