Hned zmizí....

Hned zmizí....

Anotace: ...nic není navěky...

Proč
Hvězdičko jsi na obloze jediná,
Cítíš se tak sama a nepochopená?

Proč
Nemáš chuť se rozzářit víc
Všechny slepce spálit na nic
Jen ať vidí, že je v tobě mnohem mnohem....

Víc, než to, co na povrchu vidí
Víc, než dokáží odhadnout
Zlato uvnitř je víc, než jen ryzí
Ale to oni nevidí
A
Hned zmizí…..
Autor Štířice, 18.02.2009
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl., Druhá jizva v duši
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí