Žralok

Žralok

Anotace: Taková pohádka pro dospělejší :)

...Naposled natáhnu a típnu ho o okraj.
Tohle dřevěná loďka má ještě snad vydrží.
Chvíli prut podržím, pak ho jen přišlápnu.
Teď se nic neděje. Teď je tu klid.

Všechno se houpe dál a to mě uspává.
Uprostřed ničeho blížím se ke spánku.
V uzlíčku zalovím, vytáhnu krabičku.
Pověz mi pohádku zelené listoví...

Někdo snad chce se prát? Tahá mi udičku.
Krouží a nadává veliká ryba.
To byla chyba zlá pitomá rybičko.
,,Rušíš mě ze spaní,“ křičím já na ní.

Už vítězné bubny zní.
BUM BUM BUM paličkou.
Paličkou na kůži.
Na kůži z ní...

,,Já chytil jí do dlaní,“ pravím vám...
,,Jen ať se vzduchu naloká. Hladová potvora.“
...Potáhnu zasněně. ,,Tak poznal jsem žraloka...
Teď jeho hlava už, visí mi na stěně!“

...
...Do uzlíčku zastrčím plechovou krabičku.
Uprostřed ničeho blížím se ke spánku.
Naposled natáhnu a típnu ho o okraj.
Pověz mi pohádku, zelené listoví...
Autor Shimy, 18.02.2009
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Kapka, Fighting Dreamer, Kubino 2, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky zvláštní, řekla bych k zamyšlení...

23.02.2009 13:03:00 | Kapka

Mám ráda pohádky :o)

18.02.2009 17:38:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí