Nevím co k tomu říct

Nevím co k tomu říct

Anotace: Thak další moe básnička!

Klokan
_________________
Koukám chladně z okna,
z okna chladného,
které se pomalu rozpadá.

Koukám natu přírodu,
přírodu krásnou,
v temných očí mých.

Z oka mi teče slza,
z oka mi teče krev,
jsem celá zničená.

Všechno se rozpadá,
všechno se ničí,
a já stojím mezi těma troskama.

Koukám kolem,
vidím kolo,
opuštěné kolo.

Sednu na kolo,
podívám se kolem,
uvidím klokana.

Klokan klopítá ke mě,
sotva mi zmizí z očí,
propadnu se do temnoty.

Temnota temná,
ničivá a hrozná,
zabijí moje sny.

Nikdo mi nepomůže,
nikdo mě nezachrání,
už nikdo...
Autor Kuyinka, 18.02.2009
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí