ZROZENÍ

ZROZENÍ

Anotace: Narození dítěte

Už dozrál,už se hlásí,
plod tvé lásky,
ty v křečích bolesti život mu jdeš dát,
se strachem i radostí tyto vteřiny prožíváš,

za pár chvil matkou budeš,
pupeční šnůrou vás oddělí,
křik který uslyšíš je pozdrav světu,
a tobě velký dík,

jsem tu,tady mě máš,
vyčerpána s pocitem štěstí usínáš,
těšíš se na ten bílý uzlíček,
který ti přinesou,

zběžně mu prstíky přepočítáš,
a z prsu dáš mu pít,
pak potichoučku řekneš,
jsem ráda že jsi tu,
mám pro koho žít.
Autor edithka, 19.02.2009
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, kikis, floreciente, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ač pro mě neznáme pocity, jako ženu mě to oslovilo hodně

19.02.2009 16:40:00 | floreciente

St! Hezky napsáno, taky jsem to tak prožívala...

19.02.2009 16:14:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí