Pomůžu ti

Pomůžu ti

Anotace: ..jen řekni a pomůžu ti...

Síly už ti nezbývá moc,
Snažíš se, voláš o pomoc.
Nenech se stále urážet a trápit,
Postav se mu.
Pomůžu ti ho zabít.

Nepřipustím ,aby tě zničil
Mučil tvojí duši jemnou,
Postavím se mu,
Už nepokusí se o to ani jednou.

Nebudu se dívat na to,
Jak ti ubližuje,
Hněv celým mým tělem burcuje….

Jen mi tu šanci dej,
Zbavím tě ho,
Ani okem nemrkneš.
A bude ti zase hej.
Autor Štířice, 19.02.2009
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí