Naivní

Naivní

Anotace: Jako sníh- chvíli se ohřát pak zase jít...

Někdy padal
a někdy tál,
někdy lítal nebo
k zemi se kolíbal.

Každá vločka měla
svůj příběh,
s lehkostí přistávala
na rtech dívek.

Těm oči se leskly,
děkovaly nebesům,
pak tiše teskly,
říkaly smutně „stůj“.
Autor Holmy, 19.02.2009
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, PetAnderson
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí