KDO MI NAPOVÍ?

KDO MI NAPOVÍ?

Anotace: zase bláboly...chi

Za hvezdnou oblohou, za tou černou tmou,
malá se zrodila, dívenka rozmilá...
Kdo mi napoví?
Za mléčnou dráhou, cestičkou prázdnou,
vydala se k nám. Kam? No přeci tam...
Kdo mi napoví?
Nesla s sebou světlo, jako by se střetlo,
s naším slunečním, já asi jenom sním...
Kdo mi napoví?
Získala zde slávu, neměla to v plánu,
peníze a moc, i to je přeci dost...
Kdo mi napoví?
Ztratila se náhle, a už svítí támhle,
jak ji udržet? To je ale svět!!!
Kdo mi napoví?
Autor jarkaj, 08.10.2005
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hej! Já to vím! Naše hvězdička!

10.10.2005 08:15:00 | Krtica

Nevím proč, při čtení Tvé básně jsem si vzpomněl na martu Kubišovou a její písně ze 60. let. Je moc krásná.

08.10.2005 15:32:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí