Životova Priorita

Životova Priorita

Anotace: Priority života?Jsou vůbec nějaké?

Já už ti ty lži stále nechci psát,
já už ti dále nechci lhát.

Já chci čistý štít mít,
a svůj sponton znovu do bitevní vřavy nastavit.

já chci za svou zemi se prát,
život vlastní za svou zemi dát.

Chci se s krásnou ženou naposledy smát,
než si bude muset oči vyplakat.

Já už nechci vám dále lhát,
raději život holý v sázku dát,
než promarněného života litovat.

Žít bez snění,
mít jen jmění,
"štastný" být,
či raději obyčejný člověk být,
co vlastní jen garsonku či byt,
ale štastný být,
své vlastní sny mít,
život nepromarnit a vedle milovaného člověka žít.

Takový by měl život být.
Autor greapy, 20.02.2009
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: lady_esik, Květka Š., kikis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

22.02.2009 20:48:00 | edithka

Moc pěkně píšeš,líbí se mi to.

20.02.2009 23:30:00 | Květka Š.

Tvá představa o životě, jaký by měl být, se mi zamlouvá a jak!:-)

20.02.2009 22:07:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí