Zbytečný slova

Zbytečný slova

Anotace: nejlepšímu příteli kterého znám TOLIK let a přesto doopravdy až posledních pár týdnů... díky za vše Petíííku :-*

Chtěla jsem napsat
něco duchaplného
krásného
silného
aby Ti to řeklo
kolik pro mě
znamenáš
ale nenacházím slova
tak prostě nechám
myšlenky běhat po papíře
jen tak, ať najdou
samy sebe.

-

A víš co?

Hlava i srdce i duše
teď mlčí.

Na tohle prostě
nejsou slova.
Autor Petite Francaise, 21.02.2009
Přečteno 493x
Tipy 5
Poslední tipující: Paulín, Petbab, klarass, greapy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí