Kde jsou

Kde jsou

Anotace: kde jsou

Tak kde jsou? Kde že jsou? Kde jen jsou?

Pohledy postavy nebo jen obrysy.

Cožpak nedošly nikomu ode mně dopisy?

Sedím, čekám, čas si plyne,

ručičky jsou jako líné.

Pomalu svá čísla míjí,

zpoždění se nepromíjí.

Všichni zde byli a já je tu nechal.

Ted už nevím, kam jsem spěchal.

Že jsem chlap, to jde stranou.

Z očí velké slzy kanou.

Řek jsem vubec na shledanou?

Ano? A proč jsme se ted neshledali?

Kde jsou, kteří mě milovali?

Kde jsou, kteří mi tak schází?

Smůla, ta mě doprovazí.

Stala se mým osudem.

Tak kde jsou? Kde že jsou? Kde jen jsou?

Modlím se k oblakům - snad mi je donesou...

...pohledy postavy nebo jen obrysy.
Autor anonymni_darce, 22.02.2009
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí