Originalita

Originalita

Anotace: Originalita

Originalita.
Těžko se hledá.
Je na ni dána,
písku vrstva.

Je to ale divné,
vždyť my žijeme,
úplně odlišně.
Nebo, sakra, ne?

Ale jo, je to opravdu tak.
Životem letíme jak pták.
Máme jiné peří, jiný znak.
Jiné boty a odlišný frak.

Tak jak je, proboha možné,
že věci jsou často stejné?
Copak všichni jen opisujeme?
Stejně život všichni žijeme?

Takhle to není určitě.
Nebo to jinak vidíte?
Ano? Tak to je smutné,
po pravdě, i dosti trapné.

Snažím se být originální.
Nechci od vás sondy anální.
Aby do mě, oni, pronikli
a všechno moje okopírovali.

Půjdu si dál svojí cestou,
jen tou a žádnou jinou.
I když nepůjdeš se mnou,
budu navždy s tebou.

A s kým to mluví?
No přece s tebou …
Originalito !
Autor James Tony, 22.02.2009
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí