Vesmír /Šílenství v TV/

Vesmír /Šílenství v TV/

Anotace: ...

Vesmír
je studnicí
moudrostí světa.

Už se rozpíná
/poklopec?/...

Vesmír
je výrazem
bláznovství nás všech.

Je tam zpousta bordelů
/ale žádná astronautka
do půl těla nahá, pánové/...

Vzhůru na pořádný výlet
/jenom účes od Taft
drží i ve stavu beztíže/!

Hvězdný prach
a tajné družice,
co se srazily

to
je
/náš?/
Vesmír.
Autor voedor, 22.02.2009
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že záleží jen na nás, jaký vesmír si vybereme...

22.02.2009 17:23:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí