Protesty nahých duší

Protesty nahých duší

Anotace: taková ekobáseň

Venku to vypadá Na pěknej tanec
sněžit bude
na střechy Já chci se svléct
a do oken vydechnout
promrzlou duši
Nemyslete Mně ten rampouch
docela sluší
Vysvleču se z nostalgie a z velkých gest
pokud to aspoň trochu pujde
zkusím tě nést
jak se jenom nosej slzy místo květin ven
jen svým tělem ozbrojena
na smetišti královen
myslím v té nahotě budu taky bosá
tisíc jehel na mé nohy
už je mi tu kosa
a že tolik usiluju o vládu spoře oblečených
radši tramvaj na Spořilov

než z mrtvých norků
kožich
Autor Jasmin de Paris, 22.02.2009
Přečteno 232x
Tipy 14
Poslední tipující: Renatka, Maro Deives, Holis, teranosaur, Zasr. romantik, labuť, enigman, Markéta Hl., sophia92, Lacosta1, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je, člověk by měl častěji přemýšlet o těch souvislostech

22.02.2009 20:11:00 | Markéta Hl.

napřed sem chtěla vypíchnout co se mi extra líbilo... ale nemá to cenu - líbí se mi to jako celek, tak.
:o)

22.02.2009 17:30:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí