Rozhorem smrtí se životem

Rozhorem smrtí se životem

Anotace: Tak jsem zvědav co vy na to.

Rozhovor
Člověk jenž Smrtí se táže beze bázně.
Člověk Což Smrti, ztratil jsi něco ze své kázně?
Jsem jen člověk, tak se tě tážu,
proč jsi stvořil tyto pekelné lázně??!

Ten, co první krok udělal,
Smrt tak utekl a pomalu umíral.
A když on co měl odpovědnost nésti.
Zmizel a nechal mě tuto špínu vésti.

Smrti toto je lež a
Člověk trest tě za to nemine.
Stejně tak,
jak jsi svou mocí vraždil nevinné,
budou tě čekat vlastní muka povinné.

Smrt Kdo jsi, že takto se mnou hovoříš??
Nevíš kdo jsem, tvore bídný?!!

Jsem ten,co první krok udělal,
Člověk jsem ten ten co utekl a umíral,
abych za sebe nechal,
tebe odpovědnost nésti.

Pane milost prosím,
Smrt sám sebe zkosím,
jem mě netrestejte,
jako bych byl zlosyn.

Lidstvo na tebe čeká,
trestem tvým,
Člověk bude trest tvůj vlastní.
Toť top se v slzách kruté smrti
a jsem zvědav jestli ti bude slasti...
Autor Atheas, 22.02.2009
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejsem odborník na slovo vzatý ,,jen ten závěr mému sluchu příliš nelahodí

22.02.2009 19:58:00 | bastien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí