Dokonalá zrůda

Dokonalá zrůda

Anotace: Chodící zrůda, muž s ohavným obličejem...co má z života,když se ho všichni straní:-(

Střepy skla
zařezávající
se do mé tváře
ze mě udělaly Ohavu

Můj obličej
měl k dokonalosti
chirurgického
omylu opravdu
blízko

Místo nosu
rozparek
zkrvavené oči
rozřezaná pusa
na několika
místech
hluboké řezné rány
zkrášlující
mou vizáž

jsem dokonalá zrůda
odepsanec vlastní tváře
chodící ohavnost

děti brečí
myslí si,
že jsem bubák
strašidlo,
které si pro ně
přišlo,protože zlobily

děti, nebojte
ten pán není strašidlo

nejsem,to ne,
ale naháním strach,
když si někdy čistím zuby
sám se bojím podívat
do zrcadla,
které vlhne od mých slz

a je to dobře
aspoň se vidím jako
krvavá šmouha

rodiče se mě zřekli
ani v bordelu
už pro mě není místo
je mi těžko

těm, co mě vidí
zblízka taky
ale obvykle těžkost opadá
po prvním zvracení

mé jméno bylo smazáno
nikdo jej nevyslovuje
jedna nehoda ze mě udělala
Pana Ohavu

jsem jedinečný exemplář

těší mne, ale jestli
Vás,tak neoplýváte
upřímností ¨

Buďte rádi za svůj obličej
Autor Tomáš Přidal, 22.02.2009
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Muscl, bastien, CorrimsonTom, bloumej očima
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fantazie sic, leč nutící alespoň k malému zamyšlení. Proto hodnotím kladně.

22.02.2009 18:38:00 | CorrimsonTom

Samozřejmě,že fantazie,shluky myšlenek,které se mi nahromadily v hlavě...

22.02.2009 18:34:00 | Tomáš Přidal

Panobože, hlavně to ne...

22.02.2009 18:32:00 | Tomáš Přidal

zkušenost/vlastní život/osobní záležitost? (jsem zapomněla dodat...)

22.02.2009 18:26:00 | bloumej očima

je to jen fantazie nebo vlastní zkušenost?

22.02.2009 18:24:00 | bloumej očima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí