Svět vám....ptám se Vás

Svět vám....ptám se Vás

Anotace: ......ptá se....

Ptal jsem se stromů,
jaký je svět z výšky.
Ptal jsem se domů,
jak lidé vypadají ze shora.
Ptal jsem se vršků,
jak vypadá protější hora.
Ptal jsem se lidí,
jak druhé oni vidí.
Každý jen kroutí hlavou,
stromy neodpovídají, píseň pějí, hlasitou, dravou.
Domy tyčí se do oblak,
a na mně nesklopí zrak.
Vršky nesou tíhu krajiny,
nemají čas na mé otázky.
Koho mám se ptát?
Je tu někdo kdo otázky má rád?
Kdo rád je zodpoví?
Proč se vlastně ptám,
ptám se, protože poznávám.
Poznávám sám sebe.
Jsem velký, všechno mám,
proč však jsem na světě sám?
Měl bych vědět vše,
Vše o Vás, o mně.
Sahám od nekonečna do dáli,
Můj konec nepoznáte,
kdyby jste se kdekoli vydali.
Pročpak držím tajemství všech vět?
Protože jsem to Já, váš svět.
Autor Martin Flídr, 22.02.2009
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí