Popelková natřikrát

Popelková natřikrát

Anotace: Období plesů živí fantazii na lístku ukradeném barmanovi:)

a ona čekala
zády k tanečnímu sálu
na těle sazemi posázeném
šaty šité z prachu

a neztratila střevíc
když sbíhala po schodech z plechu
jen vyvrtla si v hrudním koši
závaží stulené v nachu

a zaprášený zaprášený bál
její kroky – lapače strachu
pohřešované ve spáncích discotepu
víc a víc pak už jen trochu
zadupávala do dýní
první druhou třetí dobu

potom přišla



půlnoc
Autor Clementine, 23.02.2009
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, kikis, Kapka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí