Táhni pryč !

Táhni pryč !

Anotace: .........

Nevěřím ti už ani slovo
Vymýšlíš si pohádky
Co bude je mi jedno,
Už nevracej se nikdy zpátky.

Klamal jsi nás celá léta,
Nic jsme pro tebe neznamenali,
Odešel jsi jen tak
ani boty tu po tobě zůstali.

Nech mě v klidu žít,
Pro tebe neexistuju,
Nevím, kdy naposledy jsem měla klid.

Tak
táhni pryč!
Autor Štířice, 23.02.2009
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí