V parku

V parku

"Já jsem blázen,chci tě střelit.
S tebou dnes v noci
pořádně si užít."
"A ty si myslíš,že tě chci?"
"Ale co tě holka nemá,
vždyť mluvit nemůžeš jsi němá.
Policajtům nezavoláš
a nikam se mi neschováš."
"Ale vždyť já nejsem němá."
"Prozatím.Jazyk ti vyříznu,to bude tvá odměna."
Blázen má oči podlité krví,
Co že to dělá?Vždyť on to neví.
Je to přece blázen,co čekal v parku.
Ale na co?Na holku či na veverku?
Je mu jedno,co se stane...
Baví ho to,ukájí se,nepřestane.
Mrtvé tělo pak zahrabe do spadlého listí,
co se mu honí v hlavě?
To nikdo neví...Snad jestli to někdo zjistí.
S tím si však on poradí hravě...
Jak?Co řekne?Čím se obhájí?
"Jsem blázen,co nemá pořádek v hlavě!"
Autor Evžen Evžének, 23.02.2009
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

blaznu co nemaji poradek v hlave chodi po svete mnoho, kazdy je svym zpusobem blazen a kazdy je obcas v situaci, ze ma v sobe bordel...
ale porad lepsi bordel v hlave, nez v srdci

27.02.2009 09:40:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí