Noční rozhovor

Noční rozhovor

"Snad tomu nevěříš ty bláhový."
"Ne,nevěřím.Jsou to jen bláboly."
"Mám tě ráda."
"Mám tě rád:"
"A co svatba?"
"Ty se chceš brát?"

"Byl to jen vtip,zkouška tvé reakce."
Směje se dívka nesměle na chlapce.
On se však nesměje.Obočí krčí,
možná teď přemýšlí,co si má počít.
"Brát si tě nebudu,tak snad ti to nevadí.
Mám tě rád tak jak jsme.Bez slibu,bez dětí."

"Ne,nevadí.Jak říkám,byla to zkouška."
Šeptá mu slečna něžně do ouška.
Jejich pohledy se na chvíli střetnou,
do rozestlané postele si lehnou.
Autor Evžen Evžének, 23.02.2009
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

24.04.2009 11:33:00 | Radek.oslov.Šafárik

Ten hovor, i mezi řádky mě docela zaujal.

23.02.2009 17:54:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí