Bláznivej svět

Bláznivej svět

hledám nocí
hledám dnem
plavu nocí
zlým si snem
hledám světu
náboje
- pif paf
život kovboje
prostřílet se
netrefení?
všichni jsme
jak potrefení
ten je tam
a ta zas onde
svět se - nikam!
...kutálí
sleduji jen
z povzdálí
úděs
bezmoc
zklamání
ne sebe
ale jiných
chci pomoct
ale nestíhám
jsem jen
ve vzpomínkách
stinných
ze všeho
je mi na..
..zvracení
chvíli být dole
pak zase nahoře
to není život
pro nás
(děsně bláznivý)
ani pro oře!

...skryju se někdě
v oboře...
Autor padající do neznáma, 23.02.2009
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: lucajda89, Lenullinka, NikitaNikaT., Květka Š., Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kapka to vystihla... přidávám se k ní.

23.02.2009 18:49:00 | NikitaNikaT.

Taky se mi líbí.

23.02.2009 18:09:00 | Květka Š.

Schovat se, to nepomůže, i když v oboře být hezky může. Básnička je taky hezká.

23.02.2009 17:45:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí