Pán Q ( pán kvé)

Pán Q ( pán kvé)

Anotace: Pán Q ( pán kvé)

Pán Q,
spí špatně.
Má sny zlé
a ještě…

On má tu smůlu,
že vše, co je ve snu,
od krásek po noční můru,
překročí neživou míru.

Mě by to nevadilo, fakt ne.
Já mám sny hezké.
Jenže, on je nemá. Smutné.
Chudáček pán Q.

Chtěl si to dát léčit.
Lékař říkal, že se to dá.
Jenže, musel by hodně šetřit.
Pán Q na to, prostě nemá.

Je to velké prokletí.
Pán Q je moc smutný.
„Už nejsem člověk“ praví.
Proto je, jako Pán Q známý.

Už se bojí i usnout.
Není se čemu divit.
Tohle nemůže nikoho bavit.
Pán Q se chtěl i podříznout.

Ale ještě to neudělal.
Ještě je tu s námi.
Doufá, že se to opraví.
Při téhle myšlence se usmál.

Já mu držím palce.
Chci, aby v klidu usnul.
Aby měl štěstí aspoň půl.
Aby jeho sny byly krásné, jasné?
Autor James Tony, 23.02.2009
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí