SÁM

SÁM

Anotace: básnička o člověkovi, který je tak trochu outsider a společnost ho nebere, snaži se zapadnout, ale.....

I když jseš máš okolo sebe spoustu lidí,
přesto jseš sám,
tvé oči vidí, srdce cítí.
A nikoho nezajímaš,
ať jseš klidně jak hastroš oblečený.
,,Proč já?" se ptáš.
Ty na to nemáš,
nikdy takový nebudeš,
sem prostě nezapadáš,
je jedno kam jdeš.
Postupně mizíš,
jseš jen hloupé dítě, strčené vzadu,
i když se snažíš, nemá to cenu.
Najednou si zmizel a nikdo te nevidí.
Svět o Tebe přišel, něco mu chybí.
Ale neví co.
Autor kajushqa, 23.02.2009
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí