Nemůžete!!

Nemůžete!!

Anotace: .....

Žebráka ze mne udělejte, nenechte mi nic,
budu mít však stále víc.
Stále mi zbude radost,
stále budu pln nejkrásnějších zážitků.
V srdci lásku vzít mi nemůžete
a sami se jednou přistihnete.
Přistihnete se jak sami žebráte
žebráte po dalších přátelích,
vaše duše budou se ztrácet v polích, nekonečných jetelích.
Možná budete se divit,
když potkáte mne s úsměvem na tváři
na bílém nádherném oři.
To co je ve mne nikdy nedostanete,
to je jen mé, ta radost ze života,
z každých všedních okamžiků.
Nechám se radši okrást,
než druhým se srdce city ukrást!
Autor Martin Flídr, 23.02.2009
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí