Elišce k narozeninám

Elišce k narozeninám

Anotace: K jejím 17.

Vítr stromy hladí,
po větvích bez listí,
noc struny si ladí,
pro koncerty písní...

//Když vyjdeš ven,
pod hvězdné nebe,
ten vítr čarovný,
pohladí i Tebe...//

Ty hvězdy nad hlavou,
osvítí každou z cest,
každou kočku toulavou,
domů mají vést...

//Na tomhle světě,
když chceš zvládnout žít,
musíš vědět odkud jsi,
a kam chceš jít...//

Kolik má noční nebe,
hedvábí černého,
tolik chci pro Tebe,
v životě dobrého...

//Rok zase uběhl,
rychle, má Elinko,
už je ti sedmnáct,
narozeninko... :) //

Těch několik málo slov,
jak hrozně moc Tě ráda mám,
po hebkých křídlech sov,
Ti každej večer posílám...

//Mohla bych Ti přát,
třeba výlet do ciziny,
já přeju radši světlo,
co zaplaší zlé stíny...//

Chci Ti doopravdy přát,
ať naděje v lepší dění,
dokáže Tě v srdci hřát,
když Ti dobře není...

//Tisíce kytiček,
kvete na zelených stráních,
a přesně tolik ať
se Ti splní v životě přání...//

Autor genca, 23.02.2009
Přečteno 620x
Tipy 1
Poslední tipující: Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí