Opuštěná

Opuštěná

Anotace: ...snadno neviditelná...

V místnosti plné lidí
nikdo si jí nevšímá.
Snad nikdo z nich nevidí,
že zde stojí kráska opuštěná?
Obklopena veselostí, humorem i křikem,
tak proč cítí se tak sama?
Kolem projde kluk s černým trikem,
avšak nezavadí o ni pohledem.
Copak je tak přehlédnutelná?
Místnost pozvolna se ztrácí,
nahrazuje ji peřina,
dívka do postele se kácí
a divný pocit ji požírá.
Bude zítra pro všechny,
stejně jako dnes, duchem?
Co si jenom počne
v tomhle světě ztraceném a hluchém?
Autor sinoraLee, 24.02.2009
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: floreciente, Kapka, Veracub
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až přijde jaro bude líp.

24.02.2009 14:38:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí