Procitnutí

Procitnutí

Anotace: ...

slunce pozvedlo spodničku mlhy na fotkách
kde zbyly jen tvé doteky
snila jsi o hvězdném nebi
a pročítala horoskopy pro příští den
snídala jsi všetečné otázky
a tajně
na dno zamrzlé tůně malovala srdíčka
za jaro políbila rozkvetlou jabloň
a pro sladkou vůni sakury vydala poslední pětník
milovala jsi řetízkový kolotoč
po kterém se točila hlava
tak zvláštně
jako po polibku
když zvučný koncert života
rozmazával oční stíny všedního dne
to jen přišlo procitnutí...
Autor Buližník, 24.02.2009
Přečteno 252x
Tipy 9
Poslední tipující: Vivi., floreciente, Nút, labuť, boomslang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

abys pustil šnůrku od lodičky ?... těžko se pouští.. i její zbytky hřejí..dnes vím...

25.02.2009 02:55:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí