Anděli smrti!

Anděli smrti!

Anděli smrti, proč si tak krutý? Bereš sebou mladý lidi i děti... je to fakt nutný? Vždyť víš,že se to zpět nedá vrátit... Anděli smrti,proč nás chceš trápit? Proč naplňuješ lidská srdce bolestí? Tebe asi baví smutek a neštěstí... Proč nás nenecháš celý život prožít? Všechno krásné i zlé zažít... Proč si bereš lidi tak brzy?! To tě to vůbec nemrzí?! Ty jsi v pohodě,máš další oběť, pro kterou náhle skončil svět... Tobě je fajn,nic tě nemučí... Anděli smrti,máš černou duši!
Autor MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, 24.02.2009
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Barpob
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sice celkem ohraný téma...ale dobře zpracovaný...krátké,ale k zamyšlení...

24.02.2009 16:52:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí