Hra

Hra

Anotace: hra

Koukej, hrajeme hru,
Malou, velkou hru,
Tak už nekřič, neboj,
Zahrajeme si spolu.

Nemůžeš se hýbat,
To je ale hra, je to zábava,
Máš ruce svázané, provazy dřou do krve,
Ve hrách přece jeden vyhrává.

Tak už nekřič, nebude to bolet,
Za chvíli.
Přikládám ti na ruce sůl,
Tvou čerstvou krev spojuji s citronem,
Zapaluji pod tebou kůl.

Dneska bude párty, budeme si hrát,
Připravena k smrti krok-akorát.
Autor saintojimmo, 24.02.2009
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Rolnička, kikis, lucajda89, Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sadomasochista jak se patří..ale pozor - tady nejsi v Rusku, tady tu děvku nemůžeš jen tak zabít :-D

24.02.2009 17:36:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí