Keď priateľ pre Teba mŕtvy je

Keď priateľ pre Teba mŕtvy je

Anotace: ...

Keď sklame,
človek,
ktorý prv klamným pohľadom oklame,

kamarát, kamarátka,
čas prejde,
prichádza zistenie, že je to len hrátka,

je smutné takto sa popáliť,
ale rana sa zahojí,
a môže človek opäť mimo tieňa, na slnku šťastia sa opáliť,

zhasnú tmavé spomienky,
radostne srdce opäť zajása,
nezostanú v osobnosti trhlinky.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 25.02.2009
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsáno. Zklamání bolí, čas bolest hojí, malý stín možná zůstane.

25.02.2009 14:23:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí