Ležérní

Ležérní

Anotace: ...když se odkládá "zašití děravé kapsy"...

Lžu, lžu si do kapsy, co nemá dno
plíživá lež tam přežívá
tak trochu naléhám,
lži!
nelež a běž dál!
ale ona žije ráda a ležérně v té mé kapse uleželá uléhá...
Autor Lupinus, 17.10.2004
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí