Go away......

Go away......

Anotace: ...nebo možná dokonce fly away ...?

Jedna z bran je uzavřená....
a jiná se přede mnou
právě tiše otevírá ....

Cítím vzdálený
dotek lidskosti....
Ten dotek mě hladí, drží , podepírá....

Za zavřenou bránou
zůstává trápení....
a taky stav, kdy vůbec nic se neděje ....

tou druhou prosvítá mi
štěstí, skryté touhy a NADĚJE ....

Je blízký a přece tolik vzdálený
a vibrace mého JÁ se skrývat nedají ...

Láká mě , ale proč ...?
Vždyť jsme dva lidé,
kteří se vůbec neznají .....

Ten právě příchozí
pomohl mi zavřít
za NĚČÍM těžkou bránu ....

Jednou mu řeknu DÍK ....
možná to bude večer ....

A možná taky k ránu ...
Autor pavlis, 25.02.2009
Přečteno 345x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, simsa, jedam, Blázen? =), Štěpina G, labuť, janewe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím Tvým řádkům... tak nějak jsem prožívala dobu, než jsem se vdala...

25.02.2009 22:43:00 | labuť

kez ti ten pocit zustane

25.02.2009 21:45:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí