Ptáci nesou chřipku

Ptáci nesou chřipku

Anotace: ...

Na drátě je smrtka,
houfuje se, rojí se,
tančí s bělobou a modří,
sama zdálky černá,
zblízka strakatá.

Křídla má jako anděl,
umdlen nemocemi světa,
končí svou pouť ve zprávách...
...jako hrozba

Patří mu celý svět,
jakožto žalostný zla květ,
na statísíce běď,
přináší jed
a chřipku...

...ptáček zpěváček
Autor Alizarin, 25.02.2009
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no svět/květ teda nemusím. ale báseň o ptačí chřice jsem ještě nečetl.

25.02.2009 23:25:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí