Žila jsem s tebou ...už nežiji...

Žila jsem s tebou ...už nežiji...

Anotace: ...Prosím komentíky...

Přišels tak náhle
Odešels a nastále
Srdce mně zabolí
A láska zabíjí

Žils tak neštastný,
Přišels tak smutný,
Zůstals tak šťastný,
Odešels tak zraněný.

Tisíckrát jsem se ptala
co jsem ti udělala.
Tisíckrát jsem slýchávala,
"Nic to jen já."

Byls tak šťastný
Teď už nejsi.
Zapomněls na radost
A mé srdce dávno mrtvo jest.
Autor bettuš, 26.02.2009
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: lucajda89, sondulacek, v.hercik, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano

26.02.2009 14:11:00 | v.hercik

co na to říct,jen svici zapalit,a říct si jdu dál...

26.02.2009 13:23:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí