Sibyla, kdyby věděla

Sibyla, kdyby věděla

Anotace: Naslouchati v Šalamounových zahradách...

Sibyla, kdyby věděla

Sibyla, kdyby věděla
Co stane se dnešního věku
Možná by hádala
Lepšího fleku!

Opustila by prognózu tvrdou
Aby bída třela chudobou.
A králi Šalamounovi zvěstovala by,
Že dobře bude na Zemi

Aby věřili všichni,
Že lépe bude !
A nebyli zkaženi,
Co s námi bude ?

Strachem se proto třeseme
O naše žití
Všichni se bojíme
O živobytí.

V knize vše zapsáno jest
Tak pravda mluví
Že zákeřná je lež
A ten, kdo civí!
Autor v.hercik, 26.02.2009
Přečteno 376x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fab four, Dota Slunská, ni.va
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

copak Sybila
i kdyby věštila krev
tak Šalamoun byl král
a moudrostí silný jako lev ...

26.02.2009 14:23:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí