Hlas

Hlas

Anotace: ...

Prosím ztichni Hlase!
Nechci poslouchat,zase.
Co slovo to podlá lež.
Tak už sakra táhni,běž!

Chci svůj život žít.
Svoje sny sama snít.

Proč naplánované jsou moje dny?
Proč předurčené jsou tvoje sny?

Chci svůj život žít.
Svoje sny sama snít.

Už dost!Stačí!Konec!
Až ozve se školní zvonec
zmizím na druhý konec světa
zůstane po mě jediná věta.
Autor JOLINAR4, 26.02.2009
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc laciné rýmy, počkám na další :-)

26.02.2009 16:40:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí