Zdrobnělinky

Zdrobnělinky

Už nejsi malilinkatá Olililinenenečka,
ale pořádně veliká Olina.
Vím, že slyšíš na miloučká slovíčka,
ráda posloucháš něžnůstky.
Ale sakra probuď se do reality ,
ty jedna Olino.
Nehraj si na děvčátko, když už jsi pomalu bába.
Pro tentokrát, když máš ty narozeniny,
Tě nechám poslouchat své jméno jako dárek, Olinko.
Ale hned jak se zítra probudíš, už budeš jenom Olina.
Zní to tvrdě, ale je to tak.
Už si zvykni spát v dřevěném spacáku.
Čao, Olililinenenečko, na druhém břehu.
Autor devcatko z jetele, 26.02.2009
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: čertíček, BARBYE, lucajda89, jedam, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak všechno nejlepší a zapomeň na dřevěný spacák.
Na hodně dlouho.
Zdrobnělinky umíš Olinko pěkně.
Až to jednou se mnou sekne.

26.02.2009 22:19:00 | Paulín

jestli máš dnes narozeniny Olinko..tak vše nej a nej..a milé tvary jména vyjadřují stupeň citu..:-)
tedy měly by:-)

26.02.2009 21:08:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí