Jak je důležité míti filipa

Jak je důležité míti filipa

Anotace: Z vlastní zkušenosti :)

Nevím, kde jsem ho vzal.
Nevím, kam jsem ho dal.
Nebo mě svévolně opustil?
Dezerce že by se dopustil?

Zlobím se na něj, na zdrádce,
neví, že nejsme v pohádce?
Na každém kroku nebezpečí,
copak se člověk nepoučí?

Ani vidu, ani slechu,
asi si vlezu do pelechu.
Jsem z hledání znavený,
zadek mi kryjí jen dvě pleny.

Bůh nám ho daroval,
ne, že bych žaloval.
Někomu víc, někomu míň,
já se na něj nezlobím.

Proč já jen, milosti,
nevzal jej raději do hrsti?
Teď tu stojím tak sám,
pekelný vztek na sebe mám.

Na stole obálka s meči,
maminka moje brečí.
Budu toho litovat...
dal jsem se totiž zverbovat.
Autor Lukáš Čikl, 26.02.2009
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí