Holka na jednu noc

Holka na jednu noc

Anotace: ...

Zabíjet
Bodat
Do Tvého těla
Jedovaté šípy
Má touha
Tolikrát chtěla

Říct ti:
Nejsem holka na jednu noc
A vědět, že říkám lež,
Je totéž,
Jako bych své důstojnosti řekla:
Běž

Zabíjet Tě
Za to že víš
Zabíjet Tě
Za to že cítíš
To co já

Ty mě znáš
Jsem nenapravitelná
Řežu střepy do svého těla
A znovu opakuju
Co jsem chtěla

Poslouchám texty mých oblíbených slaďáku
Chvíli mám pocit, že to mám na háku
A pak se mi to vybaví.-..
Poslední noc, kdy jsem…. s mužem
Teď usínám radši s nožem

Tvoje pohledy pálí a řežou
A já už nejsem holkou na jednu noc
Jsem divoká, něžná , chci jen zabíjet a šťastná být
O lásce navěky snít

Lžu,
Jsem to stále já,
Tvá holka na jednu noc,
Jen tiše prosím o pomoc,
Ať zas mohu být tím, čím dřív jsem byla
Než jsem bolest pochopila….
Autor Ammazonic, 27.02.2009
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, blue, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to... ach ju, tak plné emocí...

nemám slova

moc Ti fandím a držím palečky, ať všechnu bolest překonáš a za tím vším musí být pro Tebe něco krásného - prostě musí, věřím v to! :)

27.02.2009 16:42:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí