hahaha

hahaha

Anotace: pro dava...:D ;)

když zavřu oči...slyším zvuk blížících se novinek...
lidi jsou zfanatizovaný a dělaj plno kravinek...
můžeš se ptát..kolikrát chceš
odpovědi stejně někde vezmeš...
a i když už to všechno víš,pořád se budeš ptát
asi to máš takhle rád
pozveš mě do ráje
a pak řekneš...že všechno jde stejně do háje...

když zavřu oči...slyším tvůj smích
tvoje radost,kterou si vždycky někde ulovíš.
skryješ se před světem,
uletíš koštětem
jako čarodějnice...který soudíš
všechno prozradíš...všechno víš...
TAK NAČ TI NĚCO ŘÍKAT??
a pak se stejně můžem smíchem zmítat...
hahaha...to je dobrá nálada
Autor arrow, 27.02.2009
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí