myslíš??

myslíš??

Anotace: jou.jpg...já nevim,co to tu melu:D

Myslíš,že už bude klid??
Byl jsi ke mně vždycky tak vlíd...
Jenomže...co je správně?
každopádně...NIC
a ty vždycky přijdeš...a chceš víc.

Dal jsi mi všechno..
a všechno jsi mi zase vzal.
mám z toho okno...
a vítr to "všechno" do prázdna rozfoukal
chodím...
ležím....
někdy i spím...
a stejně o tom všem vím..
jak tu tak dlím...
ledničku sním...
a ticho...to pak utiším
a stejně se na to všechno těším
Bude to boj...
a na konci se nebem zaleskne ohňostroj;)
Autor arrow, 28.02.2009
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí