Leť..

Leť..

Anotace: .. leť

Prečo svojsky žiť
nemám kedy?
kedy som žil tak
naposledy?
stále ma čosi
kamsi ženie
sáče zozadu, spredu
bdenie
v ňom pre snov striebro
stlčú ma tu
nemám vzťah
k mačaciemu zlatu

svieť do snov, Mesiac
tam som doma
strhli mi krídla
- doparoma
nač sú ti?
pravý anjel nie si
nakladačka ťa
zo snov vzkriesi
dve, tri do zubov
sprava, zľava
k tomu zdarma
rehotu salva
to abys mohol
sladšie snívať
odnechce sa ti
z Luny kývať
na pozdrav
triezvym kámom dolu
rátač hviezd
skončil si u stolu..

vzdor tomu vzlietnem
aj bez krídel
(takýto ´prípad´
svet nevidel)
s krvou pod nosom
podliatinami
cúg nahor silnie
dobre známy
prúdom kĺže
mi o dve uši
som v snách
tie zemská tiaž
nezruší

chceš? objím ma
a zavri oči
tisíc a jeden
sen neskončí
eskončí
skončí
končí
ončí
nčí
čí
íííííííííííí..

.. pí pí pí
(spojenie so Zemou je prerušené)
Autor Petbab, 28.02.2009
Přečteno 284x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, enigman, sophia92, LucQa, labuť, Lota, Verena, jedam, Hesiona-Essylt, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super

02.03.2009 06:24:00 | sophia92

Příjemně jsem si početla.

28.02.2009 18:43:00 | labuť

...v tomhle šuplíčku jsem opravdu ráda...

28.02.2009 17:35:00 | Lota

Ta délka mě málem odradila, ale stálo to za to :o) Líbí se mi obraty i atmosféra. je to fakt, ti střízliví dole nám snílkům nerozumí.:o)

28.02.2009 15:52:00 | Hesiona-Essylt

Neskončí...

28.02.2009 13:02:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí