kalendář

kalendář

Anotace: ..

Můj kalendář
a rodnej list
je velkej lhář
a jsem si jist
že všichni kolem věří
že mi špatně měří.

Má tvář
vrásky v čele
je jeden z klamů
a až najdu
k mládí bránu
...tak se vlámu.

Ti učení s kníry
co léta mládí elixíry
v baňkách vaří
a tváří se že objevili
už dávno stářím shnili.

Můj budík v těle
léta si krájí
půli,celé
i litry z louky jitrocele
a devět cviků Tibeťanů
ho neošálí ani k ránu.
Autor zenge, 01.03.2009
Přečteno 306x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Psavec, Mbonita, Zasr. romantik, Mario de Janiero, labuť, WAYWARD, gentoo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Budíka v těle
ošálíš sklenkou
zas cítíš se skvěle
po noci s pá Lenkou.

01.03.2009 13:43:00 | Zasr. romantik

Můj kalendář má listy přeházený
chvíli jsem dítě, pak v náruči ženy
stávám se mužem, děláme co můžem
jindy jsem starcem, potom jinochem
úderníkem či hloupým lenochem...

01.03.2009 12:44:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí