Vina

Vina

Anotace: ......

Kam se to díváš?
Proč ses tak polekal?
Sny zlé ty míváš,
ne, to jsi nečekal.
Srdce ti buší,
ruce se zpotily.
Vypustíš duši.
Kéž už by nežily.
Cos jen to spáchal?
Jak ses to zachoval!
Šaty jí máchal,
auto si lakoval.
Teď v zemi volá,
o volnost prosila.
Vina vše zdolá,
pochybnost zasila.
Výčitky drtí,
chtěl si je utišit.
Vše končí smrtí,
Nebudeš dlouho žít.
Autor Fenn, 01.03.2009
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Pelican, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí