Krok za krokem

Krok za krokem

Anotace: ...

Když kráčíš svým kráčejícím krokem
našlapuješ jakoby na nášlapnou minu
nevěřícně otáčíš svým otáčivým krkem
jakmile mě svým bystrým okem zbystříš.

Pomalu proudíš s proudem lidí dál
postupuješ s postupem sekund v svou skrýš
záhadně tě záhadná žena čeká opodál
viním ztrátu tebe a žádám vinu.

K zamčeným dveřím hledáš klíč
Marně hledáš klíč do klíčové dírky
Když klíčová dírka je zamčena
Je zamčena zevnitř vsunutým klíčem.
Autor Joyo, 01.03.2009
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí