V pondělí se nenalejvá

V pondělí se nenalejvá

Anotace: Kdo to nezažil , alespon v mládí s partou...

V pondělí se nenalejvá

Díky, díky
Každej den jsme zpití!
V pondělí se nenalejvá
To je. konec žití..

Od úterka do neděle
Tankujeme pívo ,rum.
Slivovici, taky fernet
A zelenou k tomu bum…

Opilí jsme denně z toho
V hlavě nám už hašteří
Těšíme se na neděli,
To bude rum k večeři…

Po práci když otvírají
My už čekáme!
Jak otevřou už sedíme,
Svůj žejdlík si žádáme…

O víkendech jsme od rána
V jednom lihu ložení
Játra ztvrdlá ještě nejsou
Tak si dáme točený…

Pijem ligu „Gambrinus“
Kdo nám půjde na funus?
Alkohol jen zabijem,
Když ho všechen vypijem!
Autor v.hercik, 01.03.2009
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, 6thSun, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že úsměv a tip zaslouží.

01.03.2009 23:35:00 | Kapka

Docela dobrý,asi bych to nenapsala,kdybych tady nečetla samý infantilní výhřezy nenaplněných nebo naplněných pocitů lásky nebo chtíče.Takhle jsem si alespoň rozdělala pivo.

01.03.2009 19:36:00 | Elisha

...:-D

01.03.2009 19:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí