Beze slov

Beze slov

Anotace: ***

Zůstań tu semnou
a beze slov, namaluj na dlaň úsměvy,
lehni si vedle a beze slov,
spočítej hvězdy na neby.

Budeme tiše poslouchat,
jak vítr zpívá
a beze slov
dívat se jak se stmívá.

Pak beze slov
řeknu ti
jak moc tě mám rád
a myslím to vážně ,
zkus mě tak brát.
Autor bastien, 01.03.2009
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Lady L, Norma, Emma Kulíková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juž zase, přeju pohodový den

22.07.2010 20:03:00 | Lady L

zas bych dala super tipa
přeji hezké básnění

12.05.2009 22:44:00 | Lady L

Bez chybičky v první sloce by to bylo st

01.03.2009 20:14:00 | Norma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí