Odpusť mi

Odpusť mi

Anotace: ...

Padá můj stín
Zpovídám se ze svých hříchů
Života bez lítostí
Spravedlivě osudem trestaná

Hlásí mi v rádiu ta dívka,
pro kterou život je bezcenný
snaží se vrátit čas
snaží probudit se zas

Až teď to z tvých očí poznávám
Moje zlomyslné hrátky
Svou vinu bez ostychu přiznávám
Odpusť chci to vrátit zpátky

Změnil jsi mne
Změnil jsi mou falešnost
Prohledl jsi mě
Prohlédl jsi mě až na kost

Prosím odpusť
Stojím zde v pozoru,
Tak jako mé objeti kdysi
Hledám vykoupení
Autor black4ever, 02.03.2009
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí