Sedmikráska

Sedmikráska

Anotace: ...

Pamatuji malou sedmikrásku,
co dávala Ti velkou lásku.
Bělostný kvíteček hladil Tvou krásnou tvář,
v těch chvílích v očích Tvých byla lásky zář.
Najednou blesk uhodil,
Ty lekl ses a vše krásné zahodil.
Nyní již sedmikráska uvadá...
Slunce ji teď navěky zapadá.
Bolestně vzlyká do noci.
Není, ach Bože není jí pomoci.
Autor incognita, 02.03.2009
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Jitinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.. mě se líbí. ;)

02.03.2009 19:27:00 | Jitinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí